GAMA PIAGGIO APE

GAMA PIAGGIO APE

Lansat în 1948, Piaggio Ape a rămas întotdeauna conservator în timp ce continua să evolueze de-a lungul anilor, depășind limitele pur funcționale ale produsului original, devenind o emblemă cu adevărat reprezentativă a culturii italiene și a stilului de viață italian. Vehiculul comercial ideal pentru transportul de mărfuri pe străzi înguste sau pe străzi aglomerate, Piaggio Ape oferă un caracter compact, agilitate, economie și robustețe imbatabile. O gamă largă de variante oferă soluții pentru orice aplicație profesională posibilă, precum și modele perfecte pentru hobby, făcându-le ideale pentru utilizatorii particulari care caută un vehicul comercial unic și distinctiv pentru a se deplasa cu stil.

ALEGE MODELUL

APE 50 

O siluetă unică care a devenit un simbol în Italia dar și în afara acesteia. Un vehicul comercial ideal pentru transportul pe drumuri neasfaltate cât și în zonele urbane aglomerate.

APE CLASIC

Ușor, agil și versatil: vehiculul comercial perfect pentru a porni o afacere de comerț stradal și a satisface toate nevoile clienților.

APE CALESSINO

Un autentic simbol Italian, cu un design elegant, exclusiv,
care va ieși în evidență în orice împrejurare: evenimente
speciale, marketing și activități publice.

 

January 23, 2018