Piaggio

Pisa Motors

Maxxi combină manevrabilitatea și agilitatea Porter cu o sarcina utila record. Dimensiunile compacte și raza de bracare strânsa, de neegalat în categoria sa, se vor împerechea la structura cu cadru ramforsat și roți jumelate, care asigură o capacitate majora și o stabilitate mai mare atunci când este complet încărcat,precum și diferențial cu alunecare limitată, care permite o aderenta mai mare în situații deosebit de dificile de utilizare. În cele din urmă, pentru cele mai dificile locuri de muncă rampă sau pe teren accidentat, este, de asemenea, disponibil în High Slope, care oferă un punct de plecare in rampa de pana la 26%.Porter Maxxi este disponibil într-o gama completa și flexibilă: podeaua „all-flat”(complet plana) face încărcarea și descărcarea rapida și mai ușoara, atât în versiunea fixă, cu obloane ce se deschid pe trei laturi și sarcina utila de până la 1.120 kg,precum si în versiunea basculabila (lunga și scurta) ,cu o deschidere maximă de 45 °.

În cele din urmă, versiunea Sasiu asigură flexibilitate excepțională de carosare si poate satisface orice nevoie profesională.Iar pentru cei care doresc maximul, gama este de asemenea disponibila si in varianta extra (bare de protecție vopsite cu lumini de ceata integrate, geamuri electrice, sistem antifurt electronic, senzori de parcare * inchidere centralizata si radio CD – MP3).

* Nu este disponibil pe șasiu cu cabină.

Motorizari
 • MultiTech

  Piaggio Porter Maxxi a fost revizuit radical la nivel tehnic, devenind mai capabil, ecologic și economic. Motorul pe benzina Multitech Euro 6 este unul complet nou, foarte compact și eficient. Este un motor in patru cilindri twin-cam(doua axe cu came), 1.299 cmc, 16 valve si lanț de distribuție capabil să ofere îmbunătățiri semnificative de performanță: puterea ajunge la 61 kW (+ 9kW peste motorul precedent), în timp ce cuplul este de 112 Nm (+ 7 Nm), în timp ce consumul de combustibil si emisiile de CO2 au fost reduse.

  Detalii

  PUNCTE FORTE:

  • Disponibilitate în Versiuni bi combustibil (benzină / GPL ), care reduce emisiile nocive și facilitează accesul in zone cu limitare de poluare
  • Robust, compact și ușor (bloc motor si chiulasa din aliaj ușor)
  • Nivel adecvat de confort, cu un nivel redus de zgomot și vibrații
  • Funcționare economică
  • Întreținere ușoară și fiabilitate ridicată datorită componentelor reduse
  Inchide
 • EcoPower

  Calitățile de agilitate și capacitatea de încărcare a gamei Porter sunt combinate cu beneficiile unui motor bi-combustibil, cu impact redus asupra mediului și consum redus de combustibil, cu avantaje în mediul urban, precum și in buzunarul propriu. Bi-combustibil, benzină și GPL, garantat de noul Piaggio MultiTech 4 cilindri DOHC gestionate de un sistem de injecție secvențială electronica, crește gama de vehicule.GPL, unul dintre cei mai ieftini combustibili disponibile pe piață astăzi, este complet lipsit de benzen și pulberi în suspensie, și produce un minimum de emisii de poluanți în combustiile sale.

  Detalii

  PUNCTE FORTE:

  • Reducerea emisiilor nocive datorita omologarii euro 5 si pentru GPL
  • Acces facil in zone cu restrictii anti-poluare
  • Injecție secvențială de carburant controlata electronic care mărește autonomia vehiculului
  • Reducerea costurilor pentru combustibil
  Inchide
Configurator
Cititi mai mult

Partener si distribuitor in Romania