PORTER ELECTRIC SASIU

ÎNAPOI LA MODELE

PIAGGIO PORTER ELECTRIC ȘASIU

Datorită caracteristicilor sale unice, Piaggio Porter Electric Șasiu este o alegere imbatabilă – un vehicul comercial extraordinar de agil și compact, care oferă o capacitate impresionantă de încărcare. Pe lângă faptul că permite acces nelimitat, non-stop, în zone supuse restricțiilor de trafic anti-poluare, cum ar fi centrele urbane, sistemul de propulsie electrică cu emisii zero este prietenos cu mediul și oferă economii substanțiale în toate costurile de funcționare.

Piaggio Porter Electric Șasiu oferă o bază solidă pentru o multitudine de diferite adaptări pentru a satisface nevoile specifice ale unei game largi de sectoare. Porter Șasiu oferă avantajele combinate ale dimensiunilor compacte (măsurând doar 3,5m x 1,4m) și a capacității extraordinare de încărcare. Aceste caracteristici exclusive fac posibile carosări care în mod normal ar fi posibile numai pe vehiculele comerciale mai mari.

Porter Șasiu face orice lucrare în situații în care spațiul este deosebit de limitat sau în locuri inaccesibile mai rapid și mai sigur. Este un vehicul utilitar care poate fi carosat pentru o gamă largă de aplicații atât pentru sectorul privat (cum ar fi van de transport frigorific, box izoterm sau pickup) și sectorul public (colectarea deșeurilor, nacelă, pompieri, întreținere spatii verzi etc.).

Disponibil și în versiunea Extra.

May 30, 2018